Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Έκτακτο: Αίσχος - Στον Ανακριτή οδηγούν αύριο 30 Οκτωβρίου τον Ηγούμενο της Καλλίπετρας, π. Παλαμά

Φανούρης Ευστράτιος,
Θεολόγος – Κοινωνιολόγος, Αρθρογράφος
Απίστευτες μεθοδεύσεις και άνευ προηγουμένου επίθεση στην Ορθοδοξία σηματοδοτεί η άθλια προσπάθεια να εξοντώσουν την ιστορική Ιερά Μονή Θεοτόκου Καλλίπετρας Βεροίας.
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Ηγούμενο της Μονής Καλλίπετρας, Αρχιμανδρίτη Παλαμά.
Το Δασαρχείο Βέροιας την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:00 πμ οδηγεί τον π.Παλαμα στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα για κακουργηματικες πράξεις!
Δεν τους έφθασε το παράνομο πρόστιμο των 13.000€ θέλουν παντελώς να εξουθενωσουν τον ηγούμενο και τη Μονη Καλλιπετρας. Το κακούργημα;
Ο ελαιώνας της Μονης, 700 χρόνων, γιατι ταχα τον φύτεψε ο π. Παλαμας!
Αλίμονο! Πόση θλίψη για την πνευματική τους κατρακύλα.
Τι είχε προηγηθεί:
Η Ιερά Μονή είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση στις 22 Δεκεμβρίου 2017 για το θέμα:
Αγίες ημέρες και φέτος και φρόντισαν οι αδεκαστοι διάκονοι του Λαού, στο Δασαρχείο, παραμονές Χριστουγέννων να στείλουν πάλι κλήσεις και δικαστήρια στην ταπεινότητα μας.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά, αφού έχουν σταλεί παρόμοια χαρτιά στην Πανήγυρη της Μονής ακόμα και τη Μεγάλη Πέμπτη! Φαίνεται
Αυτή τη φορά μας καλούν να παραδώσουμε τον υπεραιωνόβιο ελαιώνα της μονής Καλλιπετρας στο Δασαρχείο εντός 5 ημερών! Θα θέλουν μάλλον να μαζέψουν τις ελιές και βιάζονται!
Μονο που δε το ζητούν από τη Μονή που της ανήκει, αλλά προσωπικά από εμενα απειλώντας με πρόστιμα και ποινες! Τώρα ποιος να εξηγήσει στο Δασαρχείο ότι δεν έφερα τον ελαιωνα από το σπίτι μου εγω ο κακομοίρης καλογερακος;;;;;
Ο καλογερος δεν έχει απολύτως τίποτα δικό του (εκτός από τον τάφο του) πολύ περισσότερο ολόκληρο ελαιώνα για να τον παραδώσει σε κάποιον άλλον!!!