Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

ΕΛΕΟΣ με τον κάθε προβεβλημένο τηλεαστέρα που μας κουνάει το δάχτυλο

katanixis.grΑφού τα βλέπουμε καλά να πάθουμε, θα ισχυριστεί δικαίως κάποιος αγανακτισμένος φίλος. Αλλά και να μη τα βλέπουμε εμείς, θα αφήσουμε αυτόκλητους παιδαγωγούς της νεοεποχίτικης κουλτούρας να ασκούν ιδιότυπο μπούλινγκ με κάθε ευκαιρία;
Τελευταίο κρούσμα ο πολύς Γ. Καπουτζίδης που ευαγγελίζεται μεταξύ άλλων πως για το αν έχει ένα παιδί δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες για γονείς... φταίνε οι γονείς των άλλων παιδιών(;)
Η νομιμοποίηση κάθε είδους ανηθικότητα που αμφισβητεί τον νόμο του Θεού, έχει και συνέπειες που δεν συμμαζεύονται με δήθεν ανθρωπιστικά τηλεοπτικά ξεσπάσματα.
Τα ψυχολογικά και σωματικά ναυάγια των λογής λογής διαφορετικών LGBTQ… WERTYSNM και πάει λέγοντας, αποκρύπτονται επιμελώς.
Ο νεοεποχίτικος ιδεοληπτικός φασισμός του δήθεν μη ρατσισμού, και το τηλεοπτικό μπούλινγκ των αθεόφοβων τηλεαστέρων, δείχνει μόνον κατ' ελάχιστον προς τα που οδεύει μια κοινωνία ανθρώπων, όταν απομακρύνεται από την Ορθόδοξη πίστη.
Ας μελετήσει και ας ερευνήσει ο κος Καπουτζίδης, είναι κατά Θεόν τα όσα εκστόμισε από τηλεοράσεως σε δημόσια εκπομπή;
Αν δεν είναι κατά Θεόν τότε τι είναι; Ποιον υπηρετεί ο εν λόγω ταλαντούχος ηθοποιός (αλλά παντελώς απαίδευτος παιδαγωγός);
Με τον Θεό ή με τον διάβολο;