Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Οι πράξεις σας ραγίζουν την ψυχή μας

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ: Ανοιχτή επιστολή προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος: «αἰδώς Ἀργεῖοι»
Την ώρα που η πατρίδα σπαράσσεται από μια πρωτοφανή οικονομικοκοινωνική επιδρομή φτωχοποίησης και εξαθλίωσης, δημογραφικής αλλοίωσης του πληθυσμού της και αλλαγής της Ιστορίας της, με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του, παρακολουθούμε σύσσωμη την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να συμμετέχει σε ένα θλιβερό «μάστερσεφ» για τα «μαγειρέματα» της εκλογής του νέου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου και να κάνει «ναζάκια» στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο (για ένα κτήμα;). Στο ίδιο χρονικό διάστημα, ο Υπουργός Παιδείας, απειλεί ανοιχτά τους θεολόγους που δεν θα διδάξουν το νέο μάθημα των θρησκευτικών.
"Πως γίνεται λοιπόν η Εκκλησία της Ελλάδος να υπογράφει μνημόνια με την κυβέρνηση και  ο πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, να πραγματοποιεί μυστικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της;"
Αυτό από μόνο του είναι μια απόδειξη πως η Ιεραρχία βιώνει ιστορικό ξεπεσμό (ως θεσμός) καταγράφοντας ρεκόρ ανυποληψίας και τα μέλη της σε ένα κατασκευασμένο απυρόβλητο, (άλλοι γιατί δεν μπορούν, άλλοι γιατί δεν θέλουν, άλλοι γιατί συμμετέχουν χωρίς τύψεις και άλλοι γιατί είναι συμπρωταγωνιστές)  απολαμβάνουν μια βολική καθ’εαυτόν και σίγουρα όχι κατά Χριστόν μακαριότητα.
Ο βλάσφημος κατά του Αγίου Πνεύματος, μηχανισμός παραγωγής (προς Αρχιερατείαν εκλογίμων Αρχιμανδριτών και εν τέλει) Αρχιερέων, ιδιαιτέρως τα τελευταία 20 χρόνια, έχει στελεχώσει την διοικούσα Εκκλησία με Αρχιερείς που δεν δικαιολογούν στη συνείδηση του πιστού λαού, το «Άξιος» που ακούγεται κατά την ενθρόνισή τους.  
Πως βολεύει μέσα του ο κάθε ένας Ορθόδοξος Έλληνας Αρχιερέας, τον αντιρατσιστικό νόμο, την νομιμοποίηση των εκτρώσεων, την λαθροεισβολή, τα φεστιβάλ υπερηφανείας των gay, την βέβηλη επινόηση των νοσηρών και απάνθρωπων έμφυλων ταυτοτήτων, το ηλεκτρονικό φακέλωμα, την φρικτή σύσταση τμήματος Ισλαμικών σπουδών στο ΑΠΘ, τον ελεεινό και ψυχόλεθρο φάκελο του μαθήματος των θρησκευτικών, (την «ποιμαντική» αντίδραση του Σ.Τ.Ε. που υποκατέστησε την δική τους «ανυπαρξία»),  την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, την βία των αστυνομικών στο Πισοδέρι και στα εγκαίνεια της Δ.Ε.Θ. εναντίων άοπλων πολιτών, γυναικών ηλικιωμένων και ανηλίκων;
Η απάντηση είναι σκληρή: όλα καταλήγουν στη στάση τους για την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου. Εκεί η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος πρόδωσε τον Χριστό και όταν προδίδεις την πίστη, τότε κάθε άλλη προηγούμενη ή επόμενη προδοσία είναι πανεύκολη.
Οι ινστρούχτορες της Νέας Εποχής, εδώ  και τριάντα χρόνια χρηματοδοτούν, σχεδιάζουν και οργανώνουν το βίαιο ξερίζωμα της ταυτότητάς μας. Οι πολιτικοί μας ταγοί όλοι για τη σωτηρία του λαού, αποδείχθηκαν άλλοι ανίκανοι, άλλοι χειροθετημένοι από τη μασονία και άλλοι στρατευμένοι συνεργοί στο έγκλημα της Εθνικής αποδόμησης. Οι πολιτικοί αντί για σωτήρες αποδείχθηκαν οδοστρωτήρες και ισοπεδώνουν κάθε έννοια αξιοπρέπειας του Ελληνικού λαού.
Στερνό αποκούμπι του εξαπατημένου αυτού λαού είναι η πίστη στον Χριστό.
Από εκεί αναμένει τον ποιμένα που θα κηρύξει τον Χριστό με ουράνια παρρησία, χωρίς φόβο, απέναντι σε Τροϊκανούς, απέναντι σε Μασόνους, απέναντι σε Ευρωπαίους χαρτογιακάδες και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Τον ποιμένα που θα αναζωπυρώσει τον DNA του Έλληνα να αντισταθεί «για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την Ελευθερία».
Τον ποιμένα που θα εμπνεύσει και τους άλλους Ιεράρχες.
Τον ποιμένα που θα καταγγείλει την παναίρεση του Οικουμενισμού, θα εργαστεί ακούραστα ώστε να συγκληθεί Οικουμενική σύνοδος για να την καταδικάσει μαζί τους πρωταγωνιστές και τις αποφάσεις της ψευδοσυνόδου του Κολυμπαρίου.
«ἐὰν οὗτοι σιωπήσωσιν, οἱ λίθοι κεκράξονται» (Λουκ. 19: 40)
ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! οι πράξεις σας ραγίζουν την ψυχή μας