Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018

Λυκούργος Νάνης, Η αντίχριστη κυβερνώσα συμμορία ασχημονεί

ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΣΤΗΝ ΠΕΘ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ "ΝΕΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ"
Еίναι φανερό ότι η αδίστακτη δράκα-μειοψηφία των αντιχρίστων συριζαίων μηδενιστών που διά τας αμαρτίας μας κάθισαν στο σβέρκο μας επέλεξε τον πόλεμο.
Θα τον έχει. Παρόλο που η θλιβερή εκκλησιαστική διοίκηση, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΧΥΡΕΝΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ "ΧΑΡΤΙΝΟΥ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ" πλην επαινετέων εξαιρέσεων, έχει συμβιβαστεί μαζί τους, (ΛΕΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ...) η ΠΕΘ και το πλήρωμα της Εκκλησίας δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στο μαρξιστικό και εθνομηδενιστικό λίβα που εκπορεύεται από το ΥΠΕΠΘ και απειλεί να αποξηράνει (με τη βοήθεια του θλιβερού "ΚΑΙΡΟΥ" για να μην ξεχνάμε...) κάθε ικμάδα ορθοδόξου πνευματικότητας στον ιερό χώρο της πάλαι ποτέ εθνικής μας παιδείας.
Επικαλούνται χωρίς ντροπή τη νομιμότητα και το σεβασμό των αποφάσεων εκείνοι που επέδειξαν βαθύτατη περιφρόνηση στην καταπελτώδη απόφαση του ΣΤΕ για τα μεταλλαγμένα και εκτρωματικά "Νέα Θρησκευτικά", παρέχοντας χείριστο παράδειγμα αναρχίας στον ελληνικό λαό!
Απαιτείται συστράτευση όλων εκείνων των υγιών δυνάμεων εναντίον των επιλογών της αντίχριστης κυβερνώσας λαίλαπας. Εκκλησία δεν είναι μόνο ο "χάρτινος επιτελάρχης", η αποτυχημένη "τριμελής εξ αρχιερέων επιτροπή" που "τα έκανε μαντάρα" κατά το δη λεγόμενο διαπραγματευόμενη με τον αντίχριστο Καίσαρα και η πλειοψηφία των κοιμωμένων και σιωπώντων επισκόπων. Είναι το σύνολο κλήρου και λαού. Θα αγωνισθούμε μέχρις εσχάτων ερήμην των ριψάσπιδων "ποιμένων"!