Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018

Το ψάρι βρωμάει από τα κεφάλια

katanixis.gr: Την ώρα που ο Ελληνικός λαός βιώνει την πιο καλά οργανωμένη επιχείρηση υποδούλωσής του, οι δύο ανώτεροι θεσμοί εκείνος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Οικουμενικού Πατριάρχου, αποδεικνύονται με τη στάση τους κατώτεροι των περιστάσεων. Υπακούοντας πρόθυμα στις εντολές των ξένων, παίζουν τον ρόλο τους δίχως ίχνος ντροπής. Δημοσιεύματα σαν αυτό που ακολουθεί, απλά μας επιβεβαιώνουν.
Καλή μετάνοια
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Όσες Εκκλησίες δεν συμμετείχαν στη Σύνοδο της Κρήτης να αναλάβουν τις ιστορικές ευθύνες τους
Να αναλάβουν τις ιστορικές τους ευθύνες κάλεσε τις Ορθόδοξες Εκκλησίες που δεν συμμετείχαν στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο, από το Κολυμπάρι όπου βρίσκεται, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Οφείλω, δε, να επισημάνω ότι η απουσία ορισμένων Ορθόδοξων Εκκλησιών κατά την ως άνω Σύνοδο δεν οφείλεται, κάθε άλλο, στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως, αλλά σε δικές τους σκοπιμότητες, ως προς τις αρνητικές επιπτώσεις των οποίων για την Ορθοδοξία πρέπει να αναλάβουν τις ιστορικές τους ευθύνες», είπε ο κ. Παυλόπουλος.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που συμμετείχε στους εορτασμούς για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, τιμήθηκε με το χρυσό έμβλημά της.