Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

Με γερανό και φορτηγό προσπάθησαν να φτιάξουν βάση για την τοποθέτηση νέου σταυρού στην Απελή Μυτιλήνης

Και η σταυρομαχία συνεχίζεται…
Μερίδα κατοίκων της Μυτιλήνης, μαζί με τον γνωστό Χιώτη αθλητή Λ.Βοριά και με την συμπαράσταση επιχειρηματία που διέθεσε φορτηγό και γερανό έφτασαν χθες το πρωί στην περιοχή Απελή Μυτιλήνης..
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτοικοι προσπάθησαν να κατασκευάσουν την βάση για τον νέο γιγαντιαίο σταυρό (10μ ύψος και 5,25 φάρδος) που θέλουν να στήσουν στην θέση Απελή Μυτιλήνης έχοντας μάλιστα και την βοήθεια φορτηγού αλλά και γερανού ιδιωτικής εταιρείας..
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ώρα που ο γερανός κατέβαζε από φορτηγό τα υλικά για την κατασκευή της βάσης, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι σταμάτησαν κάθε εργασία ενώ απείλησαν τους παρευρίσκοντες ότι θα συλληφθούν αν επιχειρήσουν οτιδήποτε για να ξανά στηθεί νέος σταυρός...
Πάντως ο Χιώτης αθλητής γνωστοποίησε μέσω Live βίντεο ότι σταματά κάθε προσπάθεια αναστήλωσης νέου σταυρού στην Λέσβο.
Όπως δήλωσε ο σταυρός θα κατασκευαστεί στην Χίο σε δικό του μέρος και μάλιστα με την συμπαράσταση εκατοντάδων κατοίκων της Χίου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες η Κτηματική υπηρεσία είχε δηλώσει σε κανάλι των Αθηνών πως η περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως «Αιγιαλός» και απαγορεύεται η κάθε οικοδομική δραστηριότητα χωρίς την απαιτούμενη άδεια από τις δημόσιες υπηρεσίες.