Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Ποιοι θέλουν τον Τσίπρα "Αγιορείτη" με το ζόρι;

katanixis.gr: Ενός κακού μύρια έπονται. Βαδίζοντας στα χνάρια των Εκκλησιαστικών μας ταγών (αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, Πατριάρχες κ.τ.λ.) και το Άγιον Όρος υπακούει στις προσταγές των νεοεποχιτών.
Ήδη με τη στάση που κράτησε για την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου, εξασφάλισε εισιτήριο στην πρώτη θέση της μεταπατερικής και μασωνοκίνητης "αμαξοστοιχίας" του οικουμενισμού και κινείται πρόσω ολοταχώς στις ράγες της αίρεσης.
Φαινόμενα όπως αυτό που αναφέρεται στο δημοσίευμα, αποτελούν έλαχιστο όρο στα σχέδια της Νέας Τάξης που οφείλουν να "καταπιούν αμάσητα" οι συμφωνούντες.
Το πολυθρύλητο Περιβόλι της Παναγιάς, βλασφημείται και βεβηλώνεται με τον χειρότερο τρόπο. Δικαιολογίες, σοφιστείες και "δήθεν" πνευματικά νουθετήματα σκορπίζονται απλόχερα από τους επικεφαλής πνευματικούς πατέρες των Ιερών Μονών της Αθωνικής πολιτείας, ενώ στην πραγματικότητα, έχει επιβληθεί από το Φανάρι μια ολοφάνερη "ποιμαντική" ομερτά.
Οι ανοησίες περί αυτόκλητων "κύκλων", φανατικών "ημικυκλίων" και φονταμενταλιστικών "τρικύκλων", συνιστούν στυγνή προπαγάνδα προς κάθε αντίθετη φωνή που αντιστέκεται στον οικουμενιστικό αυτό κατήφορο.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε το Άγιον Όρος να ξυπνήσει από τον λήθαργο, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της παναιρέσεως του Οικουμενισμού.
Καλή μετάνοια
Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί το Αγιον Ορος -Εσπασε ο πάγος
Επίσκεψη στο Άγιον Όρος προετοιμάζει, πιθανότατα πριν από το ταξίδι στη Μόσχα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Μάλιστα σήμερα συνάντησε εκπροσώπους της Αθωνικής Πολιτείας, τον Νικόδημο της Ιεράς Μονής Λαύρας, τον ηγούμενο Ιεράς Μονής Διονυσίου Πέτρο, τον αντιπρόσωπο της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου Νικόδημο και τον νέο διοικητή του Αγίου Ορους Κωστή Δήμτσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα στην συνάντηση ήταν εξαιρετικό και έσπασε ο πάγος που είχε δημιουργηθεί, όταν ο πρωθυπουργός ματαίωσε πρόσφατα επίσκεψή του στο Άγιον Όρος.
Η επίσκεψη είχε γνωστοποιηθεί, και στη συνέχεια, με διαρροή, είχε ανακοινωθεί η αναβολή της «λόγω φόρτου εργασίας».
Ωστόσο, με διαρροή επίσης σε εκκλησιαστικές ιστοσελίδες, από τις Καρυές, είχε μεταδοθεί ότι «ακυρώνεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Άγιον Όρος από τους Αγιορείτες και όχι λόγω βεβαρημένου όπως ακούγεται προγράμματος».
Ο πρωθυπουργός, στην σημερινή του συνάντηση, τόνισε τη σημασία του Αγίου Όρους για την Ορθοδοξία και τον Διορθόδοξο διάλογο, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην υποστήριξη της Ιεράς Κοινότηταςκυρίως στον τομέα των υποδομών του Αγίου Όρους.