Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Παπα - Χρήστος: Ένας εναντίον όλων

katanixis.gr: Για να αρχίσουν να αφυπνίζονται οι συνειδήσεις και για όποιον ρομαντικό νομίζει ακόμα πως ζούμε σε κόσμο όπου η ελευθερία, η δημοκρατία, η δικαιοσύνη και η ισονομία αποτελούν ακόμη τα θεμέλια της χώρας μας, της πολιτείας και του κράτους, σας παρουσιάζουμε το δισέλιδο αφιέρωμα στο Κυριακάτικο Πρώτο Θέμα, στην υπόθεση του ηρωϊκού Παπα - Χρήστου από τη Ρόδο.
Από τη μια στο 
Πισοδέρι και στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ. τα ΜΑΤ να ρίχνουν άγριο ξύλο σε ανυποψίαστους πολίτες που κατέβηκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, από την άλλη ο Ρουβίκωνας δρα... ανενόχλητος!
Από τη μια πολιτικά καθάρματα, κάνουν εκτρωματικές, ανιστόρητες, εμπρηστικές και δηλώσεις για την Μακεδονία, τη σφαγή στη Σμύρνη, την γενοκτονία του ποντιακού Ελληνισμού και “δεν ανοίγει ρουθούνι”, από την άλλη όταν επαναστατεί η συνείδηση ενός και μόνου παπά, που λέει τις αλήθειες έξω από τα δόντια, τότε το Υπουργείο των Εξωτερικών κινεί τις διαδικασίες εναντίον του. Στηρίζουμε τον παπα Χρήστο δημοσίως. Καλούμε τον λαό της Ρόδου να μην επιτρέψει το άδικο και στο πρόσωπο του αγωνιστή κληρικού να προστατέψει την Μακεδονία, την ελευθερία και την Ορθοδοξία.
Καλή Φώτιση         
Δείτε σχετικά: