Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

Τι κρύβεται πίσω από την επίσκεψη του αιρετικού πατριάρχη Αντιοχείας;

katanixisΆλλη μια θλιβερή πασαρέλα και εθιμοτυπικά πηγαινέλα των αιρετικών, να εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και να δειγματίζουν την φρίκη του πολέμου σε σαλόνια με λιμουζίνες και δημοσιογράφους. Ω! της υποκρισίας το αποκορύφωμα...
Όταν δε πρωταγωνιστές είναι 
θρησκευτικοί ηγέτες, που εν τω μεταξύ έχουν γίνει πρόθυμο μπαλάκι μεταξύ γεωπολιτικών συμφερόντων και δογματικών διαφορών ή ενός αλλήθωρου θρησκευτικού φανατισμού, όπου άλλοι μας σφάζουν και σε άλλους κάνουμε κήρυγμα, μας αναγκάζει να γίνουμε περισσότερο δηκτικοί.
Αν δεν κατανοούν οι Ιεράρχες στην Ελλάδα, πως 
οι αγαπούληδες του οικουμενισμού έχουν ξεπουλήσει προ πολλού τα δόγματα και τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας, είναι άξιοι της μοίρας τους.
Αν δεν κατανοούν οι κληρικοί πως ο Οικουμενισμός, ως το όχημα της νέας εποχής και της παγκοσμιοποίησης, απαιτεί υπερεξουσίες στον Δεσπότη σε μια πρωτοφανή δεσποτοκρατική μορφή διοικητικής διακυβέρνησης της ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι άξιοι της μοίρας τους.
Ας καταλάβει ο λαός πως βιώνουμε μια πρωτοφανή και ιδιότυπη μορφή δικτατορίας και φασισμού, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.
Οικονομική, κοινωνική και ιστορική, όπου διαστρεβλώνονται σατανικά αξίες όπως η αγάπη για την πατρίδα μας από τους ίδιους τους κυβερνήτες μας, και η  αγάπη για την Ορθόδοξη πίστη από τους ίδιους τους ποιμένες μας.
Ας στρέψει την πάσαν ελπίδα του στην Υπέρμαχο Στρατηγό, ορθώνοντας το ανάστημά του με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία.
Να δείξουμε την ελάχιστη προαίρεσή μας να μοιάσουμε στον
 Κωνσταντίνο Κατσίφα και στον Άγιο Ευγένιο τον Ροντιόνωφ, για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία.
Δείτε τα σχετικά άρθρα