Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

Αγρίνιο: Για το μάθημα των θρησκευτικών καλούνται σε ανάκριση πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Αγρίνιο: Για το μάθημα των θρησκευτικών καλούνται σε ανάκριση πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου
Συνεχίζεται η υπόθεση για την διδασκαλία των Θρησκευτικών, με τις κλήσεις αυτή την φορά να καταφθάνουν σε πολλούς προέδρους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων του Δήμου Αγρινίου από την πταισματοδίκη του Αγρινίου.
Η κλήση αφορά για ανάκριση ως μάρτυρες σε ποινική υπόθεση που αφορά τη διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών, κατά παντός υπευθύνου.
Να υπενθυμίσουμε πως αρχικά είχαν κληθεί οι Θεολόγοι οι Διευθυντές Σχολείων και ακολούθησαν οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, όπως μας ενημέρωσε πρόεδρος (Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων)που έλαβε και αυτός την κλήση.
Για την ώρα η υπόθεση στρέφεται κατά παντός υπευθύνου και συλλέγονται γνώμες και απόψεις για το νέο τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος. Σύμφωνα με το iefimerida.gr,  δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή κατά του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, μετά από μήνυση από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχολείου του Αγρινίου για τη διδασκαλία και το περιεχόμενο του βιβλίου των Θρησκευτικών.

Δείτε σχετικά