Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Στη Μονή Bοse συνήλθε η Συντονιστική Επιτροπή Διαλόγου μεταξύ παπικών και Ορθοδόξων

katanixis.gr: Για την "μοναστική" ομελέτα του Bose, έχουμε  δημοσιεύσει πολλές φορές στο παρελθόν*. Την αντορθόδοξη πρακτική του Φαναρίου, να νομιμοποιεί με το έτσι θέλω αυτή την εκτροπή, την στηλιτεύουμε όποτε μας θλίβει με τις οικουμενιστικές ενέργειές του.
Αυτή τη φορά όμως, ενώ πραγματικά ο κόσμος καίγεται, παπικοί και Φανάρι χέρι - χέρι έχουν έναν καημό στον μεταξύ τους διάλογο: "Πρωτείο και Συνοδικότης κατά τη δεύτερη χιλιετία και σήμερα"  
Ο πάπας της Δύσης και φιλόδοξος πάπας της Ανατολής, φαίνεται να εργάζονται πυρετωδώς. Ο καταστροφικός μονόδρομος των οικουμενιστών συνεχίζεται χωρίς επιστροφή. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.
Καλή μετάνοια
19 Σεπ 2018 - Στό οἰκουμενιστικό - οὐνιτικό μοναστήρι τοῦ Bose τοῦ αἱρετικοῦ παπικοῦ κ. Enzo Bianci, στήν Βόρεια Ἰταλία, διεξήχθη γιά μιά ἀκόμη χρονιά...
7 Σεπ 2017 - ΙΤΑΛΙΑ- Ακολουθία στο Καθολικό της Μονής Bose στην Β. Ιταλία, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, του Πατριάρχου...
5 Σεπ 2017 - Στο συνέδριο του Bose ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο ... 25ο Συνέδριο Ορθόδοξης Πνευματικότητας, που διοργανώνει η Μονή του Bose στην...
5 Δεκ 2016 - Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Εκτός τόπου και χρόνου ευρισκόμενος, ο κατά τα άλλα "μαρτυρικός" Οικουμενικός Πατριάρχης, άδραξε την...
13 Σεπ 2016 - Γι' αυτό πρέπει να καλείται «Ιδιωτική ένωση πιστών» και όχι ''Μοναστήρι'' του Bose. Η ιστοσελίδα της κοινότητας αυτής σκοπίμως όμως καλείται...
3 Οκτ 2014 - Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς αποκαλύπτει τις αιρετικές πλάνες του οικουμενιστικού συνεδρίου στο παπικό μοναστήρι του Μποζέ (Bose).
8 Οκτ 2014 - -Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς αποκαλύπτει τις αιρετικές πλάνες του οικουμενιστικού συνεδρίου στο παπικό μοναστήρι του Μποζέ (Bose).
1 Σεπ 2014 - Τα Ι. Λείψανα συνοδεύονταν από έξι Μοναχούς από την Ι. Μονή.... Ελισσαίου. Αλλωστε οι σχέσεις του με το παπικό μοναστήρι του Bose και τον...
16 Μαΐ 2013 - Ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου κατά την επίσκεψή του στο Μοναστήρι του Bose (14 Μαΐου 2013)
Συνήλθε στη Μονή Bοse της Ιταλίας, από 12 έως 17 Νοεμβρίου, η Συντονιστική Επιτροπή του Διαλόγου μεταξύ Ρωμαιοκαθολικής και Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Η Επιτροπή εξέτασε σχέδιο του κειμένου, με θέμα:
Πρωτείο και Συνοδικότης κατά τη δεύτερη χιλιετία και σήμερα
Συμμετείχαν σε αυτή 10 ΡΚαθολικά και 9 Ορθόδοξα μέλη.
Η Επιτροπή θα εξετάσει αναθεωρημένο σχέδιο του κειμένου κατά την επόμενη σύγκληση της Επιτροπής τον Νοέμβριο του έτους 2019.
Από πλευράς Οικουμενικού Πατριαρχείου στις εργασίες της Συντονιστικής Επιτροπής στο Bose, συμμετείχαν: ο Συμπρόεδρος της Μικτής Επιτροπής στον Διάλογο με την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού κ. Ιώβ και οι Μητροπολίτες Σασίμων κ. Γεννάδιος και Σηλυβρίας κ. Μάξιμος.