Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στη Λάρισα από μαθητές και αγρότες

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης 24/1/19 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, από μαθητές και αγρότες που βγήκαν με ελληνικές σημαίες στα τρακτέρ τους.
Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Συνθήματα όπως "αλήτες προδότες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι ελληνική", "Τσίπρα προδότη κομιτατζή, η Μακεδονία είναι Ελληνική", "Δεν θα γίνεις Έλληνας πότε Σκοπιανέ" καθώς και το "Μακεδονία Ξακουστή" κυριάρχησαν στα χείλη των διαδηλωτών.

Το απόγευμα η συντονιστική επιτροπή της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία (ΠΠΛ-Μ)» αποφάσισε να πραγματοποιήσει, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Νομαρχίας στις 18:00.
”Καλούμε όχι μόνον τα μέλη της Πρωτοβουλίας αλλά και κάθε συμπολίτη μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και επαγγέλματος, που διακατέχεται από την ανησυχία για την τύχη του Σκοπιανού ζητήματος να παρευρεθεί και να διαδηλώσει μαζί μας”.
Τσίπρα προδότη κομιτατζή η Μακεδονία είναι Ελληνική φώναξαν μαθητές και αγρότες στη Λάρισα 24/1/2019