Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

Οικουμενιστικό "ζέσταμα" εν όψει Θεοφανείων


katanixis.grΌσες φορές και αν προσκληθούν αιρετικοί σε Ορθόδοξες ακολουθίες, όσες φορές και αν φωτογραφηθούν περιχαρείς Ορθόδοξοι Αρχιερείς και Πατριάρχες μαζί τους, όσες φορές και αν συνεδριάσουν σε "Κολυμπάρια" για να μας κερνούν το φαρμάκι του Οικουμενισμού, εμείς θα απαντούμε: είμαστε Ορθόδοξοι.
Οι συμπροσευχές καταδικάζονται από τους Ιερούς κανόνες και οι συμπροσευχόμενοι πρέπει να τιμωρούνται. Στηλιτεύουμε την πρωτοχρονιάτικη εκτροπή στην Αρχιεπισκοπή γιατί η υπόθεση "μυρίζει μπαρούτι" και για τα Θεοφάνεια.
Χριστός Ετέχθη
Καλή Φώτιση
Δοξολογία για την έναρξη της νέας χρονιάς στην Μητρόπολη Αθηνών (ΦΩΤΟ)
Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα τελέστηκε σήμερα, Τρίτη 1 Ιανουαρίου η καθιερωμένη Δοξολογία για την έναρξη του νέου έτους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.
Την Δοξολογία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος παρουσία εκπροσώπων Πατριαρχείων και ξένων Εκκλησιών, Υπουργών, Βουλευτών, Πολιτευτών, αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κληρικών και λαϊκών.
Μετά το πέρας της Δοξολογίας ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε τα χρόνια πολλά και να έχουμε μία δημιουργική, ειρηνική και πολύκαρπη χρονιά.
doxologia 1
doxologia 1
doxologia 1
doxologia 1
doxologia 7
doxologia 7
doxologia 7
doxologia 7