Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Άλλος για το βραβείο Nobel

katanixis.gr: Η Ελλάδα βιώνει στο κορμί της την λύσσα των Ινστρουχτόρων της Νέας Εποχής. Με μνημόνια, με φορολογία δυσβάσταχτη, με εκχώρηση της εδαφικής μας ακεραιότητας από βολικούς προδότες πολιτικούς. Με πουλημένα Μ.Μ.Ε..
Με εκτελεστική εξουσία που ρίχνει στο ψαχνό στον κοσμάκη, χωρίς να ξεχωρίζει γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους. Με τη δικαστική εξουσία που κατάντησε διακοσμητικός θεσμός, να αδυνατεί να υπηρετήσει τον ρόλο της.
Ύστατη διέξοδος για τον ταλαιπωρημένο Έλληνα ήταν, είναι και θα είναι η Εκκλησία. Η μία Αγία και Αποστολική Εκκλησία, η Φίλη Ορθοδοξία. Τραγική εικόνα στα σχέδια της Εβραιομασωνοκίνητης Νέας Εποχής οι Πατριάρχες και οι Αρχιερείς της εποχής μας που προδίδουν την πίστη.  
Όλα τα άλλα είναι επόμενο της έκπτωσης που κάνουν στα ζητήματα πίστεως. Εμείς καταδικάζουμε και στηλιτεύουμε τη στάση τους. Σειρά έχει ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος της Εκκλησίας της Ελλάδος που σαν υπάκουο στρατιωτάκι εκτελεί τις εντολές των αφεντικών του.
Να υποθέσουμε πως θα προταθεί για βραβείο Nobel και αυτός;  
Ο Θεός να μας φυλάει
Σκληρή επίθεση σε Εκκλησία Ελλάδος από πρ. Ισραήλ – Προωθεί τον αντισημιτισμό
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Η Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Irit Ben Abba κατηγορεί την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία ότι ηγείται και προωθεί τον αντισημιτισμό στη χώρα
Κυριακή, 27 Ιανουάριος 2019
Η Πρέσβης του Ισραήλ προχώρησε σε αυτές τις κατηγορίες σήμερα Κυριακή μετά τη βεβήλωση μνημείου των Εβραίων στη Θεσσαλονίκη από αγνώστους.
Κάλεσε την Εκκλησία της Ελλάδος να καταδικάσει το περιστατικό σημειώνοντας πως το περιστατικό σχεδιάστηκε από ακροδεξιές δυνάμεις στη χώρα και από θυμό για παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια.
Ο θυμός των φασιστικών μορφωμάτων είναι ένα στοιχείο που πλέον αποκαλύπτεται έντονα.
Θεωρεί πως οι ακροδεξιοί θα προκαλέσουν αρκετά περιστατικά βίας.
Αναφέρθηκε σε 15 περιστατικά βίας εναντίον Εβραίων που έλαβαν χώρα πέρυσι όπως επίσης και καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Χρειάζεται να δούμε την Εκκλησία της Ελλάδος να καταδικάζει τις πράξεις αυτές και όχι να μένει μονίμως σιωπηλή.
Ο αντισημιτισμός στην Ελλάδα προέρχεται και από την Ορθόδοξη Εκκλησία.
Υπογράμμισε επίσης πως η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν έχει μετασχηματισθεί όπως η Καθολική Εκκλησία και ως εκ τούτου βγάζει αισθήματα εναντίον των εβραίων.
Εν συνεχεία έκανε ιστορική αναφορά στις περιπέτειες των Εβραίων τονίζοντας πως σήμερα ζουν στην πόλη 1200 άνθρωποι.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καταδίκασε τον βανδαλισμό του εβραϊκού νεκροταφείου
28/01/2019
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καταδίκασε το βανδαλισμό του εβραϊκού νεκροταφείο από αγνώστουςκαθώς και τις επιθέσεις σε συναγωγές αλλά και σε μνημεία του Ολοκαυτώματος.
Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε αυτές τις δηλώσεις με αφορμή τις τελετές για την Ημέρα Μνήμης των Ηρώων και Θυμάτων του Ολοκαυτώματος:
«Οι βεβηλώσεις και οι βανδαλισμοί συναγωγών, εβραϊκών νεκροταφείων, αλλά και των μνημείων του Ολοκαυτώματος, αποτελούν ειδεχθείς πράξεις που προσβάλλουν βάναυσα την ιστορία, τον πολιτισμό, το έθνος και την πίστη μας.
Η καταδίκη αυτών των ειδεχθών και εγκληματικών πράξεων δεν έχει ούτε προϋποθέσεις ούτε αστερίσκους. Είναι ρητή, κατηγορηματική και ξεκάθαρη».