Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

Prespes Gate

Υπό άλλες συνθήκες, αυτή η είδηση θα προκαλούσε σεισμό. Η απροκάλυπτη παραδοχή με τον πλέον επίσημο τρόπο (με επίσημη έκθεση του οργανισμού) της εμπλοκής του Σώρος, στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, είναι διεθνές σκάνδαλο.
Παραβιάζονται συνθήκες και νόμοι που προστατεύουν τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και την κρατική μας υπόσταση, ελευθερία, διακυβέρνηση και αυτοδιάθεση. 
Δικαιολογημένο μέχρι ένα βαθμό, σε εμπόλεμη κατάσταση, τότε που ο εχθρός είναι απέναντι και ο προδότης δίπλα σου. Τώρα, όχι μόνον παραβιάζονται τα θεμέλια κάθε έννοιας δημοκρατίας όταν αντί να παραιτούνται όσοι δεν ανέχονται την προδοσία και να συλλαμβάνονται οι δωσίλογοι βουλευτές, αλλά εγκαλείται και ο απλός πολίτης δηλαδή ο λαός, επειδή τους ψήφισε.
Από τα μέσα κοινωνικής (δικτύωσης) χειραγώγησης, η αγάπη για τις αξίες μας την Ορθοδοξία, την Ελλάδα και την οικογένεια, χαρακτηρίζεται ως αμορφωσιά, φασισμός και τυφλός Εθνικισμός. Η διχόνοια έχει τεχνηέντως εγκατασταθεί μεταξύ μας σε ασύλληπτο βαθμό. Όταν χειραγωγείται ένας ολόκληρος λαός, κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Οι θεσμοί της πολιτείας, οι διακριτές εξουσίες του πολιτεύματος αλλά και οι αντίστοιχες Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες, αποδεικνύεται περίτρανα πως νοσούν σοβαρότατα.
Η παρέμβαση ξένου παράγοντα, ιδιώτη ή κράτους στα εσωτερικά μιας χώρας, αποτελεί διεθνές ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
Όταν την αποκάλυψη την κάνει ο ίδιος ο ξένος παράγοντας τότε δυστυχώς μιλάμε για κατάλυση της δημοκρατίας, μιλάμε για ένα νέο μοντέλο δικτατορίας που σηματοδοτεί την απαρχή της Νέας Εποχής.
Το τεχνητό δίπολο, ιδεοληπτικός εθνομηδενισμός και εθνικισμός, αποτελεί τον  κατάλληλο πρόδρομο για την εγκαθίδρυση του μοντέλου της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ως μοναδική λύση.
Επιβάλλεται λοιπόν ο αγώνας να αποκτήσει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ταχύτητα στις αντιδράσεις, αξίες και όραμα. Γιατί απέναντι στη Νέα Εποχή τους εμείς αντιπροτείνουμε και αγωνιζόμαστε για τον Παράδεισο.
mandatoras για την katanixis.gr