Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Όλο και περισσότερα παιδιά γίνονται μέλη ακραίων σατανιστικών-ναζιστικών οργανώσεων μέσω διαδικτύου

katanixis.grΆλλα τόσα παιδιά κατατάσσονται στις τάξεις του ISIS. Στην Ελλάδα μας αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των ιδεολόγων τεμπέληδων που προσβλέπει στην επιδοματική πολιτική της αριστερής κυβέρνησης και ας εκχωρεί την εδαφική μας ακεραιότητα και ας διαγράφει από το άρθρο 3 του Συντάγματος, την επίκληση στην Αγία Τριάδα.
Πως άραγε αντιμετωπίζει ο διοικούσα εκκλησία τα φαινόμενα αυτά; Το οικουμενιστικό σενάριο μιλάει για συνεννόηση για καταλλαγή για διάλογο και για ανεκτικότητα στη διαφορετικότητα, ακόμα και αν ο απέναντι είναι δεξιόστροφος ή αριστερόστροφος φασίστας, ακραίος ισλαμιστής ή λατρεύει για θεό του τον διάβολο.
Μόνο που το αφήγημα αυτό για διάλογο εν αγάπη ΔΕΝ απευθύνεται στον ισλαμιστή, τον σατανιστή, τον φασίστα ή τον μηδενιστή... εξ'ορισμού.
Όλοι είναι υπό την επήρεια του ναρκωτικού της ψυχής που τους καθιστά υποχείρια των αξιωματούχων τους.
Σε ποιον απευθύνεται λοιπόν η συγκρητιστική πολιτική, της ένωσης των προσευχών για την ειρήνη; Φυσικά στον πιστό λαό του Θεού που σέβεται και ευλαβείται το ράσο.
Στις μέρες μας λοιπόν (και αυτή είναι η κληρονομιά της ψευδοσυνόδου του Κολυμπαρίου), που διαφημίζεται ως Οικουμενική Ορθοδοξία η δογματική και εκκλησιολογική εκτροπή των οικουμενιστών Πατριαρχών, Αρχιερέων και κληρικών, στη ζυγαριά μπαίνει η ανοχή από σεβασμό στο σχήμα, στην Ιεροσύνη, στον θεσμικό ρόλο και  από την άλλη η ορθή πίστη.
Ο χρόνος είναι με το μέρος τους. Εκείνοι κάνουν την δουλειά τους.
Ποια η στάση του κλήρου;
Για την Μακεδονία Πατριαρχαίοι και Συνοδικοί, είτε αργήσαν είτε υπονόμευσαν τις αντιδράσεις του πιστού λαού και η δουλειά έγινε στα χαρτιά.
Για το άρθρο 3 του Συντάγματος που καταντά την πατρίδα μας ένα χωνευτήρι ψυχόλεθρων ψευδοθρησκειών, γιατί δεν ακούσαμε καμμία αντίδραση από τον κλήρο;
Μήπως γιατί διασφαλίστικαν τα τριάκοντα αργύρια του μισθουλάκου, ήτοι η εξαγορά της σιωπής;
Και αυτή η σιωπή από δειλία με πρόσχημα τη Συνοδικότητα, την υπακοή στον Επίσκοπο, θα φέρει αύριο τα παιδιά μας, να στρατολογούνται από σατανιστές, ή από φασίστες- μηδενιστές ή και από ακραίους ισλαμιστές.
Τότε θα είναι αργά.
Τώρα γιατί σωπαίνεις;
Όλο και περισσότερα παιδιά γίνονται μέλη ακραίων σατανιστικών-ναζιστικών οργανώσεων μέσω διαδικτύου

«Όλο και πιο ακραίες οι νεότερες γενιές» φαίνεται να είναι το συμπέρασμα που εξήγαγε βρετανική έρευνα, καταγράφοντας όλο και περισσότερα παιδιά ηλικίας 13 ετών να εγγράφονται διαδικτυακά σε σατανιστικές και ακροδεξιές ομάδες.
Συγκεκριμένα, o Μάθιου Κόλινς, ερευνητής της ομάδας «Hope Not Hate» (ελπίδα, όχι μίσος), που δημοσίευσε την έκθεση, δήλωσε ότι οι συγκεκριμένες ομάδες αποτελούνται από «έξυπνους πλην ανήθικους νέους» που συναντώνται σε σκοτεινές περιοχές του διαδικτύου και ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον για να γίνουν όσο πιο ακραίοι μπορούν.
«Είναι σχεδόν σαν ο Χίτλερ δεν μην είναι αρκετά ακραίος για αυτούς πια», αναφέρει.
Οι Υπηρεσίες Ασφαλείας προειδοποίησαν για μια αυξανόμενη απειλή από την άκρα δεξιά μετά την επίθεση στο πάρκο του Finsbury Park και τη δολοφονία της βουλευτή Τζο Κοξ.
Η έκθεση του State of Hate 2019 κατέδειξε ότι η πλειοψηφία των πιο ακραι΄ψν ομάδων στη Βρετανία σήμερα επηρεάζονται από το «Τάγμα των Εννέα Γωνιών (O9A), αναμφισβήτητα την πιο ακραία ναζιστική ομάδα σατανισμού στον κόσμο».
«Η φιλοσοφία της διαμορφώνει πιθανώς την πιο ακραία ναζιστική ομάδα που έχουμε δει εδώ και δεκαετίες», συνεχίζει.
Η ομάδα O9A, η οποία ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1960 και διεξάγει τακτικά μυστικιστικές τελετουργίες υπό την καθοδήγηση ενός ιερέα, υποστηρίζει την καταστροφή της κοινωνίας από το εσωτερικό και τη «σφαγή» των ανθρώπων.
Ο Νίκ Λόουλες, ιδρυτής της οργάνωσης «Ελπίδα όχι Μίσος», γράφει στην έκθεση: «Στην εποχή του διαδικτύου, καθώς οι εξτρεμιστές από όλο τον κόσμο μιλούν σε απευθείας σύνδεση, επιδιώκοντας να περάσουν τις πιο ακραίες θέσεις και ιδέες, το O9A τείνει αναμφισβήτητα να γίνει η πιο ορατή επιρροή».
Πολλές από τις αναδυόμενες ομάδες έχουν συνδέσμους με την Εθνική Δράση, την απαγορευμένη εξτρεμιστική ομάδα που διαλύθηκε πέρυσι, όταν 13 μέλη καταδικάστηκαν, σύμφωνα με την έκθεση. Μέλη της προκάλεσαν διαδικτυακά τον πρίγκιπα Χάρι να αυτοπυρποληθεί, καθώς παντρεύτηκε την Μέγκαν Μαρκλ και πρόδωσε τη φυλή τους. Τρία μέλη τους συνελήφθησαν.
Η έρευνα προειδοποίησε επίσης ότι η Βρετανία γίνεται όλο και περισσότερο διχασμένη χώρα, με αυξανόμενη αντι-μουσουλμανική προκατάληψη και αντισημιτισμό.