Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

Συγκέντρωση - διαμαρτυρία Ορθοδόξων Χριστιανών έξω από το θέατρο Αριστοτέλειο

20171020_205023.jpg

Συγκέντρωση- διαμαρτυρία Ορθοδόξων Χριστιανών στην Θεσσαλονίκη έξω από το θέατρο Αριστοτέλειο για την κατάπτυστη θεατρική παράσταση ''Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ''
Στην Θεσσαλονίκη παρευρέθησαν περί τους 150 Ορθοδόξους Χριστιανούς εχθές Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 20:30 έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάπτυστη θεατρική παράσταση ''Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ''.
Επρόκειτο για μια ειρηνική διαμαρτυρία στην οποία συμμετείχαν Ιερείς - Μοναχοί και πλήθος κόσμου από Πτολεμαΐδα και Θεσσαλονίκη καθώς και από Ρωσία, με εμφανή την απουσία του κλήρου της συμπρωτεύουσας, όπου σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Εορδαίας π. Μάξιμος Καραβάς, ο π. Γεώργιος Αγγελάκης από τον Τρίλοφο και ο Μοναχός Μωυσής εκ Πρεβέζης ο οποίος αναπτύχθηκε τόσο στην ουσία της απαράδεκτης θεατρικής παράστασης όσο και το τι επικρατεί στους κόλπους της Ορθοδοξίας αυτήν την εποχή.
Μεταξύ άλλων ο π. Μάξιμος και ο π. Μωυσής ανέφεραν εν ολίγοις πως δεν ανέχονται να βλασφημείται η Μητέρα μας η Παναγία δείχνοντάς το με τις πράξεις τους.
Ακόμη απεκάλυψαν την αλήθεια τους λόγους για τους οποίους διώκονται τονίζοντας μάλιστα πως δεν φοβούνται τους ανθρώπους γιατί λατρεύουν τον Θεό και τους προστατεύει.
Τέλος ανέφεραν την ανυπαρξία Ελλαδικής Εκκλησίας προκειμένου να στηλιτεύσει και να εξωραΐσει το κακό που συμβαίνει στην ανωτέρω θεατρική παράσταση και στα τεκταινόμενα που συμβαίνουν στην χώρα μας και έχουν σχέση με το Θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων.
Γεγονός τέλος που θα πρέπει να αναφέρουμε ήταν η λιγοστή έως ανύπαρκτη προσέλευση του κοινού στο θέατρο τουλάχιστον μισή ώρα και μετά από την ώρα έναρξης της παράστασης, εκτός και αν υπάρχει και άλλη είσοδος που δεν είναι ορατή.
Ένα τελευταίο μήνυμα προς τους υποκινητές-διοργανωτές-παρουσιαστές της παράστασης ''Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ'', πως η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ποτέ δεν πρόκειται να πέσει και να διαλύσει όσο θα υπάρχουν οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, που είναι ουκ ολίγοι ενωμένοι δυνατοί!!!!!!!!
Παραθέτουμε το σύντομο χαιρετισμό του π. Μάξιμου Καραβά και την μεστή ομιλία του π. Μωυσή Πρεβέζης.