Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Νέο domain name. Νέα διαχείριση

Ανακοίνωση των διαχειριστών του ιστοτόπου katanixis.gr: Η Κατάνυξη μεγάλωσε! Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των αναγνωστών και φίλων του ιστολογίου, αύξησε και τις απαιτήσεις. Σταδιακά θα παρατηρήσετε κάποιες αλλαγές. Οι πρώτες βασικές αλλαγές είναι
α) ηλεκτρονική μας διεύθυνση από katanixis.blogspot.gr γίνεται katanixis.gr και
β) από σήμερα 17/9/2017 ΑΛΛΑΖΕΙ και η διαχείριση του ιστολογίου.
Η κληρονομιά που αναλαμβάνουμε είναι βαριά και η ευθύνη μας μεγάλη.
Η Ορθοδοξία μας "βιώνει" ιστορικές στιγμές. Η παναίρεση του οικουμενισμού έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της Εκκλησιαστικής μας διοίκησης. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αναγνώστες και φίλους της “Κατάνυξης” δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε χωρίς συμβιβασμούς.
Μαχόμαστε για την ανόθευτη Ορθοδοξία των Πατέρων, για τα Ιερά και Όσια του πιστού λαού. Με αποκαλυπτικά δημοσιεύματα, ομολογιακές παρεμβάσεις και έγκυρη αρθρογραφία, μαζί με τον δικό σας δυναμικό σχολιασμό, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας, για τις δικές σας  καταγγελίες για οικουμενιστικά σκάνδαλα και τις λοιπές νεοεποχίτικες μασωνοκίνητες πρακτικές, που προσβάλουν το εθνικό και θρησκευτικό μας συναίσθημα.
Οι λογαριασμοί στα social media (Facebook Page, Facebook group, twitter, google plus και youtube, παραμένουν οι ίδιοι, επίσης υπό νέα διαχείριση.  
Τις όποιες αλλαγές θα ακολουθήσουν σταδιακά, θα τις μοιραζόμαστε μαζί σας.
Απευθύνουμε και δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους παλαιούς διαχειριστές, που με ανείπωτες προσωπικές θυσίες, αξιοπρέπεια και εγκυρότητα, κατέστησαν το Ιστολόγιο Κατάνυξις σημείο αναφοράς του σύγχρονου Αντιαιρετικού και Ιεραποστολικού αγώνα.
Δεσμευόμαστε και ευχόμαστε να φανούμε άξιοι συνεχιστές του έργου τους στη συνείδηση του πιστού λαού.