Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Από σήμερα yoga - pilates για όλους, στη Νέα Παραλία!

E8124F52791C08734C867AFE8AD79D0A.jpg
(Σχ. διαχ. Περνώντας από τη Βογατσικού, μέσα από το μητροπολιτικό κτήριο, ακούγονται τα... ροχαλητά! Για ακόμα μια χρονιά, ουδεμία ουσιαστική αντίδραση από την Ι.Μ. Θεσσαλονίκης. Τί και αν η αντίχριστη yoga κλέβει ψυχές από το ποίμνιο του κ. Ανθίμου! Εκείνος το χαβά του: Διώξεις και εξουθενωτικές τιμωρίες σε όσους ιερείς τον ελέγχουν...!

Συνεχίζεται η υλοποίηση από το Δήμο Θεσσαλονίκης του πετυχημένου προγράμματος «Άθληση και Ψυχαγωγία στη Φύση» στο πλαίσιο διάδοσης του μαζικού αθλητισμού. Ο νέος κύκλος ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, στη Νέα Παραλία, στο χώρο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, με εναλλακτικές μορφές άσκησης (Cross Training, Yoga, Pilates και Φυσική Κατάσταση) για όλες τις ηλικίες, από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι μπορούν να υποδεικνύουν την ιδανική επιλογή για κάθε ενδιαφερόμενο. Η συμμετοχή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στη σελίδα Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Facebook: Αθλητισμός Δήμου Θεσσαλονίκης, και στον ιστότοπο του Δήμου Θεσσαλονίκης  με την υπεύθυνη δήλωση, η οποία τους χορηγείται, και την προσκομίζουν στην πρώτη τους παρουσία στο πρόγραμμα, ενώ χρήσιμη κρίνεται η κατοχή σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης. Όσοι ενδιαφερόμενοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη του 2017 δεν χρειάζεται να κάνουν νέα εγγραφή. Για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος και των τμημάτων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν στα μέσα επικοινωνίας που αναφέρονται, τη συμμετοχή τους και το/α πρόγραμμα/τα που επιθυμούν.