Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η Χαρά Νικοπούλου μόνη της υπερασπίζεται τη Θράκη μας;

image.png

Τι εννοεί ο μουσουλμάνος δάσκαλος λέγοντας "αυτά τα μέρη είναι δικά μας";
Χαρά Νικοπούλου
Επί τρεις ημέρες δικάζονται σε ποινικό και αστικό δικαστήριο της Κομοτηνής οι δημοσιογράφοι και συντάκτες της εφημερίδας Φωνή της Ροδόπης για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον μου.
Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή τους και αναμένουμε την απόφαση την Δευτέρα. Ακουσαμε από τους μάρτυρες υπερασπίσεως τους επίσημα ότι είναι συνεργάτες της Ε.Υ.Π., του γραφείου εξωτερικών υποθέσεων, του ταξίαρχου, της κυρίας Φωτίου που θέλησε να μας κλείσει ως οικογενειακή στέγη Ακρίτα, του υπουργού διαφάνειας της μνημονικής κυβέρνηση σύριζα επιπλέον κατέθεσαν συνομιλία με τον ταξίαρχο!!
Τέλος μάρτυρας υπερασπίσεως τους κατέθεσε πως όταν το 2012 έμαθαν από την Ε.Υ.Π. ότι μετατέθηκα στην Κομοτηνή μεθόδευσαν μέσω της εφημερίδας σχέδιο για να ανακόψουν την παρουσία μου στην περιοχή ως εθνικίστρια. 
Την ίδια ώρα διαρρέει στο διαδίκτυο έγγραφο εξώδικης διαμαρτυρίας από μέρους μας προς την 29 ταξιαρχία ως απάντηση στην ανάκληση παραχωρήσεως του Ακρίτα στο πνευματικό μας κέντρο μας, το όποιο το επιδώσαμε με δικαστικό επιμελητή ακριβώς για να μην υπάρξει διαρροή.
Άραγε ο στρατός θα μπορέσει στο άμεσο μέλλον να αποδείξει ότι δεν διέρρευσε παρανόμως το εν λόγω έγγραφο από τον ίδιο; Άραγε ο μουσουλμάνος δάσκαλος που έφεραν στα δικαστήρια για να τους υπερασπιστεί θα μπορέσει να δικαιολογήσει στην αρμόδια υπηρεσία της δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσεως για ποιον λόγο αποκάλεσε χριστιανοφασίσταρια τους γονείς του διαπολιτισμικού σχολείου Σαπών στο οποίο ήταν διευθυντής, καθώς και τι εννοεί όταν κατέθεσε πως εμείς ως μουσουλμάνοι δεν θα αφήσουμε κανέναν να κάνει χριστιανικό χωριό στο Άλαν Τεπε;
Αυτά τα μέρη είναι δικά μας; Τι εννοεί αλήθεια, θα μπορέσει να μας εξηγήσει στην καταγγελία που θα γίνει στους προϊστάμενους του;