Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

«Δεν έχουν τον Θεό τους! Θα μείνουν στην Ιστορία ως Θεομάχοι!

p Stefanos jpg.jpg

 Η νέα Χουντική Εκκλησία των Οικουμενιστών είναι εδώ!

samaras-ierois-se-evraikh-sumagwgi.jpg
ο ρασοφόρος που διακρίνεται στο βάθος (ομιλία Σαμαρά στην Εβραϊκή Συναγωγή)
είναι ο υποψήφιος δεσπότης π.Στέφανος Τόλιος ...
που θα δικάσει τους δύο ευλαβείς πατέρες (π.Νικόλαο Μανώλη και π.Θεόδωρο Ζήση)
p Stefanos jpg.jpg
Η φωτογραφία από το παραπάνω βίντεο (εγκαίνια Συναγωγής Μοναστηριωτών)

p Stefanos jpg 2.jpg

Κλήση για το επισκοπικό δικαστήριο
έλαβε ο π.Θεόδωρος Ζήσης

Του π. Νικολάου Μανώλη
Δεν έχουν τον Θεό τους οι άνθρωποι εκεί στην μητρόπολη Θεσσαλονίκης. 
Να την αποκαλέσω “ιερά”; Δυσκολεύομαι! “Μοχθηρά” να την αποκαλέσω, έτσι μου βγαίνει.
Ο πρωτοσύγγελος π.Στέφανος Τόλιος, κάλεσε να δικάσει στο επισκοπικό δικαστήριο τον πρωτοπρ. π.Θεόδωρο Ζήση, για τους γνωστούς ηλίθιους λόγους που δαιμονικά μυαλά εφηύραν. Φατρίες, σχίσματα, απείθεια, εξύβριση και τις υπόλοιπες βλακωδέστατες κατηγορίες που κολάζουν τους διώκτες. Είναι και ο Πατριάρχης βλέπετε στη Θεσσαλονίκη... Ίσως ο μέγας πρωτοσύγγελος να προαλείφεται για μητροπολίτης και θα ήθελε να έχει στο βιογραφικό του μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα του.
Μετά από τη γελοία ανακριτική διαδικασία που προηγήθηκε για τον π. Θεόδωρο και για την αφεντιά μου, για την οποία όταν θα αποκαλύψω τα στοιχεία και τη συμπαιγνία θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, ακολουθεί η διαδικασία του δικαστηρίου που αποκαλύπτει την τραγικότητα στο μητροπολιτικό κτήριο της Βογατσικού. Θα επανέλθω αύριο με νέο δημοσίευμα αναρτώντας την μητροπολιτική κλήση αλλά και την απάντηση του π.Θεοδώρου. Περιμένω και την δική μου κλήση. Άλλωστε τα μητροπολιτικά έγγραφα με τις διώξεις για τον π.Θεόδωρο και για μένα ως τώρα ... πηγαίνουν μαζί. Άντε και στα δικά μας!
Κλήση για το επισκοπικό δικαστήριο
έλαβε και ο π.Νικόλαος Μανώλης

Του π. Νικολάου Μανώλη
Και πάλι συνεχίζουν να μην έχουν τον Θεό τους οι άνθρωποι εκεί στην "μοχθηρά" μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Μόλις έλαβα την κλήση για το επισκοπικό δικαστήριο όπου θα με δικάσουν οι διώκτες και κατήγοροί μου. Το γεγονός πως ο κατήγορος μου είναι και δικαστής μου μας παραπέμπει στον παπικό Μεσαίωνα. Είναι δεδομένο πως όταν σε δικάζει ο κατήγορός σου η απόφαση είναι προειλημμένη.
Μήπως να γράψω τα ίδια που έγραψα και προχθές για τον π. Θεόδωρο Ζήση και την δική του κλήση για το επισκοπικό δικαστήριο; Νομίζω δεν αξίζει τον κόπο να τους τα ψάλλω σήμερα σε ήχο βαρύ... Σε λίγο καιρό θα τρίβουν τα ματάκια τους και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν από τις ντροπές τους... Είναι εμπαθώς ανίδεοι... Δήθεν δε γνωρίζουν τη σημασία των εννοιών που χρησιμοποιούν ως κατηγορίες. Δεν πειράζει, δοξάζω τον Θεόν. Θα μείνουν στην Ιστορία ως θεομάχοι.
Όμως όταν τα προβλήματα του οίκου τους τα κρύβουν κάτω από το χαλί θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες. Γνωστό είναι το ρηθέν υπό του σοφού Ησιόδου: «Από αυτά φυλαχτείτε, άρχοντες, και δικάζετε με ευθύτητα τις δίκες, δωροφάγοι, και τις στρεβλές αποφάσεις εγκαταλείψτε. Αυτός που ετοιμάζει κακό στον άλλον, χειρότερο κακό στον εαυτό του κάνει (...κακή βουλὴ τῷ βουλεύσαντι κακίστη)».
Ο πρωτοσύγγελος π. Στέφανος Τόλιος, βασισμένος στα οικουμενιστικά του φρονήματα και σε μια γελοία ένορκη διοικητική εξέταση (Ε.Δ.Ε) που προηγήθηκε, με κάλεσε να με δικάσει στο επισκοπικό δικαστήριο για τις γνωστές κατηγορίες που μόνο αμόρφωτοι και αγράμματοι στα θεολογικά μπορούσαν να σκεφτούν. Με κατηγορούν για Σχίσμα, απείθεια, σκανδαλισμό, εξύβριση, και συκοφαντία.
Θα επανέλθω το Σάββατο 30/9, με νέο δημοσίευμα αναρτώντας την μητροπολιτική κλήση αλλά και την απάντηση μου!