Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

Κλήση για το επισκοπικό δικαστήριο έλαβε ο π.Θεόδωρος Ζήσης

DSC04645.JPG
        Δεν έχουν τον Θεό τους οι άνθρωποι εκεί στην μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Να την αποκαλέσω “ιερά”; Δυσκολεύομαι! “Μοχθηρά” να την αποκαλέσω, έτσι μου βγαίνει. 
Ο πρωτοσύγγελος π.Στέφανος Τόλιος, κάλεσε να δικάσει στο επισκοπικό δικαστήριο τον πρωτοπρ. π.Θεόδωρο Ζήση, για τους γνωστούς ηλίθιους λόγους που δαιμονικά μυαλά εφηύραν. Φατρίες, σχίσματα, απείθεια, εξύβριση και τις υπόλοιπες βλακωδέστατες κατηγορίες που κολάζουν τους διώκτες. Είναι και ο Πατριάρχης βλέπετε στη Θεσσαλονίκη... Ίσως ο μέγας πρωτοσύγγελος να προαλείφεται για μητροπολίτης και θα ήθελε να έχει στο βιογραφικό του μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα του.
Μετά από τη γελοία ανακριτική διαδικασία που προηγήθηκε για τον π. Θεόδωρο και για την αφεντιά μου, για την οποία όταν θα αποκαλύψω τα στοιχεία και τη συμπαιγνία θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, ακολουθεί η διαδικασία του δικαστηρίου που αποκαλύπτει την  τραγικότητα στο μητροπολιτικό κτήριο της Βογατσικού. Θα επανέλθω αύριο με νέο δημοσίευμα αναρτώντας την μητροπολιτική κλήση αλλά και την απάντηση του π.Θεοδώρου. Περιμένω και την δική μου κλήση. Άλλωστε τα μητροπολιτικά έγγραφα με τις διώξεις για τον π.Θεόδωρο και για μένα ως τώρα ...πηγαίνουν μαζί. Άντε και στα δικά μας!
πηγή

Ακολουθήστε την Κατάνυξη στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις