Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Νέα μόδα στο Χόλιγουντ: Ντύνουν τα ανήλικα παιδιά τους με ρούχα του αντίθετου φύλου!

screen_shot_2017-10-06_at_14.55.06.png

Νέα μόδα στο Χόλιγουντ: Σταρ ντύνουν τα ανήλικα παιδιά τους με ρούχα του αντίθετου φύλου! (φωτό)
Η Megan Fox έντυσε τον 5χρονο γιο της ως Elsa από το «Frozen» και φυσικά, υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα και σχόλια, σχετικά με αυτό το ντύσιμο και για αυτή την πράξη της ηθοποιού…
H Μegan Fox και ο σύζυγός της Βrian Austin Green απαθανατίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής βόλτας στα μαγαζιά με τα τρία τους παιδιά. Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση σε sites της Αμερικής είναι ότι ο 5χρονος γιος του ζευγαριού, Noah, ήταν ντυμένος με το φόρεμα της πριγκίπισσας Elsa από την ταινία της Disney, Frozen.
Φυσικά, υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα, σχετικά με το ντύσιμο του μικρού. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που επέλεγε ρούχα τα οποία δεν συνάδουν με το φύλο του.
Ο Βrian Austin Green, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ο γιος του μπορεί να φοράει ότι θέλει και ότι δεν κάνει κακό σε κανένα φορώντας φορέματα. «Είναι η δική του ζωή και τα δικά του ρούχα. Στα 5 μπορεί κάποιος να διασκεδάζει», είχε πει χαρακτηριστικά.
Ο 5χρονος Noeh
Τα τελευταία χρόνια πάντως, αρκετοί είναι οι stars οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί για τέτοιου είδους επιλογές από τα ανήλικα παιδιά τους. Angelina Jolie και Brad Pitt κάνουν το ίδιο με τη 10χρονη κόρη τους Shiloh, η οποία εδώ και 5 χρόνια  ντύνεται αποκλειστικά με αγορίστικα ρούχα, προτιμώντας την παρέα των αδελφών της, τη χέβι μέταλ μουσική και τα σπορ.
H Shiloh μαζί με τους γονείς και τον αδερφό της  
Στο ίδιο μήκος κύματος, βρίσκεται και η Charlize Theron, η οποία επιτρέπει στον 4χρονο γιο της να φοράει φορέματα εμπνευσμένα από τη πριγκίπισσα Elsa της ταινίας, Frozen.