Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

"Η ώρα του διαβόλου" βλάσφημη θεατρική παράσταση του μασόνου fernando pessoa

maxresdefault.jpg

"Η ώρα του διαβόλου" βλάσφημη θεατρική παράσταση του μασόνος σατανιστή fernando pessoa παίζεται αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον.... βλασφημείται η Παναγία μας και ο τριαδικός Θεός η παράσταση ξεκίνησε στις 11 Οκτώβρη και θα διαρκέσει μέχρι και τις 22 Οκτώβρη... χριστιανοί ορθόδοξοι αντισταθείτε στα σχέδια των αντίχριστων δυνάμεων.
Δείτε πληροφορίες σχετικά με την βλάσφημη παράσταση "η ώρα του διαβόλου" που ξεκίνησε την Τετάρτη 11 Οκτώβρη και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των παραστάσεων την Κυριακή 22 Οκτώβρη στο θέατρο Αριστετέλειον στην Θεσσαλονίκη που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αμύνης 2.
η ώρα που ξεκινάει η παράσταση όλες αυτές τις μέρες είναι στις 21.30.
Πάρτε τηλέφωνο στο θέατρο, στο νούμερο 2310 250303 και διαμαρτυρηθείτε
Η υπόθεση της βλάσφημης παράστασης....
Ο πρωταγωνιστής υποδύεται τον διάβολο και τη γυναίκα (δυο ρολοι) και έχει το όνομα Μαρία.
Στο έργο ακούγεται ένα τραγούδι που επαναλαμβάνει την λέξη "σατάν¨".
Η Μαρία εμφανίζεται σε βίντεο σχεδόν γυμνή σε σχήμα εσταυρωμενου!!!!!!!
Πριν αρχισει το εργο ακουγεται το "πατερ ημων" σε πρωτο ενικο προσωπο και φυσικα αναφερεται στον πρωταγωνιστη (διαβολο) ωπου η μαρια γονατιζει και πλησιαζει να του φιλησει το χερι...
v
Ο διάβολος λέει ότι είναι αδελφός του Χριστού
Η Μαρία (το όνομα της Παναγίας) μένει ξαπλωμένη γυμνή επί σκηνής και ο διάβολος την πλησιάζει για να συνουσιασθεί μαζί της! (ήμαρτον κύριε)
Συγγραφεας του βλάσφημου αυτού έργου είναι ο μασόνος σατανιστής fernando pessoa. (φωτό).....
@ Ως μυστικιστής, ο Πεσσόα ήταν ένας ενθουσιώδης με τον εσωτερισμό , αποκρυφισμό, ερμητισμό, την αριθμολογία και την αλχημεία. Μαζί με τον πνευματισμό και την αστρολογία, προσέδωσε επίσης προσοχή στον νεοπαγανισμό, τη θεοσοφία, τον ροσιτρουσιανισμό και το μασονισμό, που επηρέασαν έντονα το λογοτεχνικό του έργο.
Το ενδιαφέρον του για τον αποκρυφισμό οδήγησε τον Pessoa να ανταποκριθεί στον Aleister Crowley ( Μέγα Σαντανιστή ) και αργότερα τον βοήθησε να επεξεργαστεί μια ψεύτικη αυτοκτονία, όταν ο Crowley επισκέφθηκε την Πορτογαλία το 1930. [31] Ο Pessoa μεταφράζει το ποίημα του Crowley "Hymn To Pan" [32] στα πορτογαλικά και ο κατάλογος της βιβλιοθήκης της Pessoa δείχνει ότι κατείχε τα βιβλία Crowley Magick στην Θεωρία και την Πρακτική και Εξομολογήσεις.
O Pessoa έγραψε επίσης στο δόγμα του Crowley για το Thelema σε πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένου του Moral. [33]