Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

Πολάκης κατά Αμβρόσιου: Ιεράρχες σαν εσένα ευθύνονται για την χρεοκοπία!

Αμβρόσιος: Για τις πλημμύρες φταίει ο άθεος πρωθυπουργός
Στην ανάρτηση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων για τα αίτια των πλημμυρών απαντάει έξαλλος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μέσω facebook.
Ανάλυση για τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την Μάνδρα κάνει μέσω του ιστολογίου του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, προκαλώντας την οργή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, που δεν παρέλειψε να του χρεώσει την χρεοκοπία της χώρας, θεωρώντας και αυτόν υπεύθυνο για την κατάσταση της χώρας.
Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έγραψε πως ζούμε σε ένα «άθεο κράτος», «με τους δεδηλωμένους ως προς την αθεΐα τους Πρωθυπουργό και πολλούς Υπουργούς» και αποδίδει την ανείπωτη καταστροφή στη Μάνδρα στην οργή του Θεού «για την αποστασία του δημιουργήματός Του, δηλ. του ανθρώπου». 
Ερμηνεύοντας την θέση αυτή του Μητροπολίτη ως ευθεία βολή προς την κυβέρνηση, ο Παύλος Πολάκης διερωτάται μέσω του προφίλ του στο facebook: «Το 2002 στις πλημμύρες του Κηφισού,το 1961 με τους 40 νεκρούς στο Μπουρνάζι ,το 1994 με τον ποδονίφτη και τους 15 νεκρούς στη νέα Ιωνία, τότε που ήταν τα δαιμόνια και ποιος θεοσεβούμενος ήταν στην κυβέρνηση;» και συμπεραίνει: «Μερικοί τέτοιοι ιεράρχες σαφώς και έχουν ευθύνη για τη χρεωκοπία αυτής της χώρας».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Για τις πλημμύρες και τους θανάτους δεν φταίνε τα μπαζωμένα ρέματα,δεν φταίνε οι πολεοδομίες ,το πελατειακό κράτος 70 χρόνων, ΑΛΛΑ η οργή του θεού για τα "δαιμόνια που κατοικούσαν στους βάλτους" και τώρα κατέλαβαν τις πόλεις μετά που που ήρθε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσιπρας!!!!!
..... Μερικοί τέτοιοι ιεράρχες σαφώς και έχουν ευθύνη για τη χρεωκοπία αυτής της χώρας.
Το 2002 στις πλημμύρες του Κηφισού,το 1961 με τους 40 νεκρούς στο Μπουρνάζι ,το 1994 με τον ποδονιφτη και τους 15 νεκρούς στη νέα Ιωνία, τότε που ήταν τα δαιμόνια και ποιος θεοσεβούμενος ήταν στην κυβερνηση;;;;;;;