Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017

Άνθιμος, Ανθίμου μάτι δεν το βγάζει

katanixis.gr: Το ρόλο που διαδραματίζει η νεολαία φάντασμα του κόμματος της δημιουργικής ασάφειας, των ιδεοληψιών και της ρητορικής μίσους για κάθε τι Ορθόδοξο, τον μάθαμε στο πετσί μας.
Καμουφλαρισμένοι υπηρέτες του συστήματος της Νέας Εποχής. Επιτίθενται με λύσσα στο όνομα της ανεκτικότητας και της αλληλοπεριχώρησης, εξαπολύοντας ατιμώρητοι τις "μολότοφ" της αγάπης, κατηγορώντας τους άλλους για φανατισμό, μισαλλοδοξία, για "φασισμό" και ομοφοβία.
Απαιτούν τμήμα Ισλαμικών σπουδών στο ΑΠΘ, επιβάλλουν το διαθρησκειακό μάθημα των θρησκευτικών και αναζητούν νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας.
Ποδοπατούν τα όσια και Ιερά του Γένους μας και κουνούν το δάχτυλο διώκοντας ανελέητα εκείνους που τολμούν να υπερασπιστούν αξίες.
Μάλιστα! Η νεολαία του Σύριζα ΑΛΛΑ και οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ καθηγητές που είναι πίσω από την τιμητική διάκριση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.
Υπηρέτες του ίδιου συστήματος! Που είναι ο Θεσσαλονίκης; ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Που είναι ο Αλεξανδρουπόλεως; ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
Κόρακας κοράκου μάτι δεν το βγάζει! Συνεννοηθείτε επιτέλους. Λύστε την παρεξήγηση για να τιμηθεί ο Θεσσαλονίκης και να μη φαρμακώνεται ο Αλεξανδρουπόλεως, που υπέγραψαν και οι δύο την ψευδοσύνοδο της Κρήτης.