Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

Η φωνή της συνείδησης των Οικουμενιστών, επαναστατεί

katanixis.gr: Το μάθημα των θρησκευτικών μεθοδεύτηκε να εκπέσει στο σημερινό παιδαγωγικό του "χάλι", με τις ευλογίες του Οικουμενικού Πατριάρχη.
Οι ίδιοι άνθρωποι, που στελεχώνουν τον (κακό τους) ΚΑΙΡΟ, που ερωτοτροπούν με την ανοιχτότητα και την αγαπολογία της ανθρώπινης ατελούς και εμπαθούς φύσεώς τους. 
Οι ίδιοι που επέβαλλαν την ίδρυση τμήματος Ισλαμικών σπουδών, που εργάστηκαν αόκνως για να θεμελιώσουν θεολογικά μια ψευδοσύνοδο, εκείνην του Κολυμπαρίου, εραστές της Οικουμενικής κίνησης, προσωπολάτρες Πατριαρχών και προσωπολάγνοι γενικώς. 
Οι ίδιοι που για να νομιμοποιήσουν την ομοφυλοφιλία και κάθε νεοεποχίτικη ανθρωποφάγα μεθόδευση, δια της παρερμηνείας της πατερικής θεολογίας, ακυρώνουν τους Άγιους Πατέρες της Εκκλησίας μας και συστήνονται ως μεταπατερικοί.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, πρέπει να εννοήσει πως δε γίνεται και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα αφάγωτη.
Το νέο βιβλίο των θρησκευτικών είναι στα χνάρια του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, Αρχιεπίσκοπε Κρήτης, εκείνον να ελέγξετε σθεναρά, να καταδικάσετε την Ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου που κατέχει περίοπτη θέση στο Νέο μάθημα των θρησκευτικών, και τότε θα σας πιστέψουμε.
Μέχρι τότε θα θεωρήσουμε τη δήλωση αυτή, σαν τη φωνή της συνειδήσεώς σας, 
που σας ενοχλεί, αλλά δεν την ακούτε!
Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος για το Μάθημα των Θρησκευτικών: