Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Σύρος Οικουμενιστικές φιέστες “μετά μουσικής”

20171009_194918.jpg

katanixis.gr: Αν οι κανόνες της πίστεως εφαρμόζονταν στις μέρες μας, ο μητροπολίτης Σύρου, θα έδινε λόγο προ πολλού για την παρουσία αιρετικών στις ακολουθίες και για όλες τις οικουμενιστικές του παρεκτροπές, αλλά και για τη χρήση μουσικών οργάνων μέσα στον Ιερό ναό. Στις μέρες μας οι Πατέρες της Εκκλησία και οι Ιεροί κανόνες είναι υπό διωγμόν!
Καταγγέλουμε τον Μητροπολίτη Σύρου για τις πρακτικές του και τον θέτουμε στην κρίση του πιστού λαού, μήπως αναχαιτιστεί η οικουμενιστική του κατηφόρα και επιστρέψει στον ασφαλή δρόμο των Αγίων Πατέρων.      
ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΤΑΝΥΞΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ

Στιγμές κατάνυξης αλλά και μουσικής πανδαισίας απήλαυσαν απόψε οι φιλόμουσοι Συριανοί, μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Κοσμάς και εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, κατά την παρουσίαση του Θρησκευτικού Δρώμενου-Ορατόριου "Ο ΟΣΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ Ο ΗΓΙΑΣΜΈΝΟΣ", έργου της Μαέστρου κας Γιάννας Ακριβοπούλου, με τη συμμετοχή Λυρικών Καλλιτεχνών, μελών της Κλασσικής Χορωδίας Τήνου, του ΚΑΠΗ Δήμου Τήνου, της Χορωδὶας του Μουσικού Ομίλου Σύρου και του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου.
Μετά το πέρας της Εκδηλώσεως, ο Εφημέριος του Ναού, Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης, ευχαρίστησε και συνεχάρη, εκ μέρους του απουσιάζοντος λόγω Συνοδικών υποχρεώσεων Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β', τη Μαέστρο κα Γιάννα Ακριβοπούλου, τους Καλλιτέχνες, τους Χορωδούς και όλους τους συντελεστές της.
20171009_211625.jpg
20171009_211824.jpg
imsyrou.gr
thiskeftiko-oratorio-696x370.jpg
Θρησκευτικό δρώμενο – Ορατόριο ‘‘ΟΣΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ Ο ΗΓΙΑΣΜΕΝΟΣ” στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου στην Ερμούπολη Θρησκευτικό δρώμενο 
Ορατόριο ‘‘ΟΣΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ Ο ΗΓΙΑΣΜΕΝΟΣ” στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου στην Ερμούπολη
Σας προσκαλούμε στο θρησκευτικό δρώμενο – Ορατόριο ‘‘ΟΣΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ Ο ΗΓΙΑΣΜΕΝΟΣ” που θα παρουσιαστεί στον Ι. Ναό Αγ. Νικολάου Ερμούπολις Σύρου την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ., υπό την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β’.
Προλογίζει η Μαρία Κανατσούλη – Παπαδιαμάντη σολίστ πιάνου, διεθύντρια Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου Αθηνών.
Λαμβάνουν μέρος λυρικοί καλλιτέχνες και μέλη της Κλασ. Χορωδίας Τήνου και Κ.Α.Π.Η. Δήμου Τήνου.
Επίσης τιμής ένεκεν θα συμμετάσχουν και οι εκκλησιαστικές χορωδίες του Αγ. Νικολάου Ερμούπολης και του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας (Καθολικών).
Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.