Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο: Ο διωχθείς πατήρ Φώτιος Τζούρας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τους πιστούς για το θαύμα

Ήταν Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, όταν ανακοινώναμε:
Άμεσα ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος υποχρέωσε τον π.Φώτιο να του παραδώσει τα κλειδιά του ναού (και το παγκάρι!) και τον έθεσε σε αργία:
ΑΙΣΧΟΣ Ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, ΕΚΒΙΑΖΕΙ τον π.Φώτιο Τζούρα με ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ, με ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και με ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ. Απίστευτο ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.
Τέλος Ιουνίου 2017,  δημοσιοποιούσαμε φωτογραφίες από το ιδιωτικό παρεκκλήσιο (ανήκε σε κοιμηθέντα αρχιμανδρίτη) που είχε βρεθεί στα Κάτω Πορόϊα (Σερρών) και καλούσαμε τους πιστούς να το εξοπλίσουν με τα απαραίτητα:
Αποκλειστικές φωτογραφίες! Να πως βρέθηκε και πως αγοράστηκε το πανέμορφο (ιδιωτικό) παρεκκλήσιο (κοντά στη λίμνη Κερκίνη) για να τελούνται ακολουθίες για όσους έχουν ΔΙΑΚΟΨΕΙ την μνημόνευση.
Αύγουστος 2017:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Τα νέα από το παρεκκλήσιο στα Κάτω Πορόια (Σερρών). Που ακριβώς βρίσκεται. ΈΚΚΛΗΣΗ νέας στήριξης.
Όμως ο διάβολος πάντα θα βάζει προσκόμματα. Απαιτούν αιφνιδιαστικά να ΦΥΓΕΙ άμεσα ο π.Φώτιος από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί από την κοινότητα.
Τέλος Αυγούστου 2017 :
παράλληλα κυκλοφορούν "ψίθυροι" ότι τον Αύγουστο του καταβλήθηκε μισθοδοσία για τελευταία φορά, και ότι θα γίνει ΔΙΑΚΟΠΗ της μισθοδοσίας του, κάτι που επαληθεύεται λίγες βδομάδες αργότερα:
Οκτώβριος 2017:
Λίγες σκέψεις .. με αφορμή μια ταινία, κάποιες διαφωνίες, και... λίγα κυκλάμινα
Αρχές Νοεμβρίου 2017, ένα ακόμη θαύμα!
Ο π.Φώτιος βρίσκεται με τα ανήλικα παιδιά του στο νέο τους σπιτάκι (δίπλα στο παρεκκλήσιο), το οποίο ήταν μη κατοικήσιμο και με την συμβολή πιστών ανακαινίσθηκε και σήμερα, με τη βοήθεια του Θεού, παρουσιάζουμε το βίντεο -εξομολόγηση με τις ευχαριστίες του:

Υπενθυμίζουμε ότι ο π.Φώτιος πλέον ΔΕΝ μισθοδοτείται οπότε ευλαβείς πιστοί έχουν αναλάβει να στηρίζουν αυτόν και τα παιδιά του.
Από τις δεκάδες επιστολές συμπαράστασης στον π.Φώτιο (βρίσκονται στην ετικέτα "Δίωξη π.Φωτίου Τζούρα, εδώ), θυμίζουμε αυτήν, (γιατί εξηγεί γιατί ήταν επιβεβλημένη η αποτείχιση, ειδικά σε έναν μητροπολίτη που ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ και ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΕ την ψευδοσύνοδο της Κρήτης)
την οποία εκ νέου και παραθέτουμε: